Restaurant Het Zuiden altijd gezellig druk. Een goede sfeer en iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Maak kennis met het personeel en bezoek onze website. Wij ontvangen u graag voor zowel diner als lunch. Voor de zakelijke gasten hebben we een twee-gangen lunch wat binnen een uur geserveerd wordt.
In restaurant Het Zuiden geniet de visliefhebber niet alleen van de gangbare vissoorten maar ook van mediterrane schaal- en schelpdieren zoals kokkels, kreeft, scheermesjes en oesters. Onze chef werkt zoveel mogelijk met streekproducten en eerlijk gevangen vis. Buiten de menukaart om zijn er regelmatig seizoensgerechten en dagverse vis zoals tong en tarbot.
Naast de visgerechten biedt de menukaart ook een keuze aan malse vleesgerechten bereid met verse groenten. Het restaurant staat vooral bekend om zijn Cote de Bouef dry aged vlees. Vlees wat 21 dagen in een speciale koeling, omringd met Himalaya zout, is gerijpt. Dit rijpingsproces zorgt voor een zeer mals stuk vlees voor de echte vleesliefhebber. Om dit rijpingsproces ook in ons restaurant voort te zetten is er een dry-aged vleeskast aangeschaft.
Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Restaurant Het Zuiden in Utrecht.
Hieronder vindt je de locatie van Restaurant Het Zuiden in Utrecht