Het Oosten in Nijkerk

Het Oosten

Hoefslag Nijkerk

In restaurant het Oosten serveren ze Oriëntaalse tapas. Hier kun je genieten van allemaal Chinese en Japanse gerechtjes. Daarnaast is het mogelijk om a la Carte te dineren.

Tapas Japans Chinees-Indonesisch
Gemiddeld
Het Oosten is beoordeelt met een 9.3
32 beoordelingen
Reserveer direct

Red's Tapas Grill & Bar in Ede

Red's Tapas Grill & Bar

Museumplein 3 Ede

Welkom bij Red's Tapas Grill & Bar

Bij ons kunt u genieten van onbeperkt wereld tapas eten voor € 28,95 p.p.  lunch € 18,95 p.p. en voor kinderen altijd € 18, 95. Wij hebben maar liefst 100 verschillende tapas gerechten waaronder een "mini burger bar" keuze en 10 maandelijkse wisselende tapas gerechten.

Internationaal Tapas
Gemiddeld
Red's Tapas Grill & Bar is beoordeelt met een 7.2
202 beoordelingen
Reserveer direct

Direct naar alle restaurants
Tapas is een echte trend in Nederland. In veel restaurants kunnen er tapas gerechten worden gegeten. In Nederland worden tapas voornamelijk neergezet in ‘all-you-can-eat’ concepten of bestaat er een à la carte concept om verschillende tapas te bestellen. Het afhalen van tapas komt nauwelijks voor. Tapas is een ruim begrip en veel restaurants gebruiken tapas al om aan te geven dat er meerdere, kleinere gerechten besteld kunnen worden.
 
Een tapa is een aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. De oorsprong van tapas, zou teruggaan naar de jaren 1500, waar ruiters voor Karel V vanuit Spanje lange afstanden reden en onderweg vaak stopten om iets te drinken. Hierbij moest voedsel worden aangeboden, zodat er niet enkel alcohol gedronken zou worden. Vandaar is het in Spanje gebruikelijk om bij drank kleine hapjes, tapas, te serveren.
Er bestaan onderden soorten tapas. Veel restaurants noemen het aanbieden van meerdere, kleinere gerechten ook tapas. Hierdoor is in Nederland tapas een groot begrip. De bekendste tapas gerechten zijn gemarineerde olijven, gefrituurde inktvisringen, Spaanse gehaktballetjes, patatas bravas en stokbrood met aioli. Zo heeft elk tapas restaurant een scala aan keuze van verschillende vlees- vis en groentegerechten en is er voor ieder wat wils. Hierdoor zijn tapas restaurants een goede keuze voor groepen.
 
Ben jij een liefhebber van tapas? Er zijn genoeg restaurants die tapas gerechten serveren. Tapas kan met elke gelegenheid gegeten worden. Voor een zakelijk of particulier etentje, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, maar ook tijdens feesten en partijen is tapas een type gerecht dat zeker in de smaak valt. Tapas kent veel verschillende soorten gerechten, waaronder tapas met vis, vlees, en groenten, waardoor er voor ieder wat wils is. Heb jij ook zin om gezellig uit eten te gaan en te gaan genieten van allerlei soorten tapas gerechten? Maak dan snel een keuze uit één van de sushi restaurants en geniet van een heerlijke lunch of diner.
Lekkere tapas gerechten