Oceans Square in Den Haag

Oceans Square

Gevers Deynootplein 129 Den Haag

In Scheveningen is dit een locatie met internationale allure. Een exclusief restaurant met de ambiance van het Kurhausplein en het strand van Scheveningen. je kan hier terecht voor een intiem romantisch diner tot een uitgebreid zakelijk evenement. 

Sushi Internationaal Vis Amerikaans
Gemiddeld
Oceans Square is beoordeelt met een 4
1 beoordelingen

SKYRestaurant Pi (by Fletcher) in Amsterdam

SKYRestaurant Pi (by Fletcher)

Schepenbergweg Amsterdam

Een futuristische toren met een prachtig uitzicht op het opkomende stadsdeel Amsterdam Zuidoost: in SKY restaurant Pi zal je diner altijd een bijzondere ervaring zijn. In het restaurant kun je luxueus dineren op grote hoogte.

Sushi

Aziatisch restaurant Lent Plaza in Lent

Aziatisch restaurant Lent Plaza

Griftdijk Zuid 125 Lent

Op 29 april heeft Restaurant Lent Plaza haar deuren geopend. Het vernieuwde restaurant is er een volgens het  ALL YOU CAN EAT concept. Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten zijn allemaal inbegrepen in het arrangement. 

Sushi Aziatisch Grill
Gemiddeld
Aziatisch restaurant Lent Plaza is beoordeelt met een 7.2
14 beoordelingen

Sushisamba

Max Euweplein 64 Amsterdam
Sushi Aziatisch

Direct naar alle restaurants
Sushi is een echte trend in Nederland. In veel restaurants kan sushi worden besteld. In Nederland wordt sushi bij restaurants voornamelijk neergezet in ‘all-you-can-eat’ concepten. Ook zijn er veel afhaal- en bezorgmogelijkheden en wordt het vaak naast andere Japanse gerechten gebruikt, zoals naast teppan yaki gerechten, maar ook wokrestaurants zetten sushi in als bijgerechten.
 
Sushi is een hapje uit de Japanse keuken. Sushi bestaat standaard uit gekookte rijst en is met rijstazijn gezuurd. Naast deze standaardingrediënten wordt het gecombineerd met onder andere vis, ei, groenten, tropische vruchten, vlees en kip. Sushi wordt vaak geserveerd met gember, wasabi of sojasaus. Er bestaan verschillende soorten sushi. Hiervan zijn maki, nigiri, oshi, inari en chirashi de meest bekende soorten sushi. Sushi wordt in restaurants vaak met stokjes gegeten, terwijl traditioneel in Japan de sushi gewoon met de handen gegeten wordt. Sushi is al meer dan tweeduizend jaar ‘ontdekt’. Toen werd het gebruikt als conserveringsmiddel voor gezouten zoetwatervis. Sinds het begin van de negentiende eeuw lijkt sushi op wat we vandaag kennen. Pas sinds de tweede helft van de twintigste eeuw verspreidde sushi zich over de rest van de wereld, en groeit het aantal sushi restaurants in Nederland nog steeds.
 
Ben jij een liefhebber van sushi? Er zijn genoeg restaurants die sushi gerechten serveren. Sushi kan met elke gelegenheid gegeten worden. Voor een zakelijk of particulier etentje, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, maar ook tijdens feesten en partijen is sushi een type gerecht dat zeker in de smaak valt. Sushi kent veel verschillende soorten gerechten, waaronder sushi met vis, maar ook sushi met groenten of vlees, waardoor er voor ieder wat wils is. Heb jij ook zin om gezellig uit eten te gaan en te gaan genieten van allerlei soorten sushi gerechten? Maak dan snel een keuze uit één van de sushi restaurants en geniet van een heerlijke lunch of diner.
Lekkere sushi gerechten