Direct naar alle restaurants
Barbecue restaurants worden steeds populairder in Nederland. Er bestaan verschillende barbecue en grill restaurants. In sommige restaurants wordt er ter plekke vlees, vis en diverse soorten groenten gegrild voor gasten, maar in de meeste gevallen maken barbecue restaurants gebruik van tafelbarbecues. Het idee hierbij is dat gasten zelf gerechten kunnen grillen aan tafel. Dit kan op verschillende manieren, vaak zit er in het midden van de tafel een echte tafelbarbecue met een gril, wat vaak elektrisch werkt maar waar soms ook echt houtskool voor gebruikt wordt. Ook kan er met speciale borden gewerkt worden, waarbij het bord dient als ‘barbecue’. In dit geval wordt het door gast meer gezien als gourmetten.
 
In de meeste barbecue restaurants wordt er vaak een ruim assortiment aangeboden. Dit kan in buffetvorm gepresenteerd worden, maar staak vaak ook al op de tafels klaar. Sommige barbecue restaurants bieden ook soepen en salades aan, voor extra diversiteit naast de keuze uit alle vlees- en vissoorten. Vaak worden er vleessoorten zoals biefstuk, varkenshaas, hamburgers, karbonade en speklapjes aangeboden. Daarnaast is er vaak keuze uit kipsaté, kalkoen of bijvoorbeeld kippenpoten. Het aantal vissoorten beperkt zich meestal tot zalm, witvis en bijvoorbeeld mosselen. Verder worden er als bijgerechten vaak frites, stokbrood met kruidenboter en diverse salades geserveerd. Ook wordt er vaak groente geserveerd, zodat er voor ieder wat wils is bij barbecue restaurants.
 
Ben jij een liefhebber van barbecue restaurants? Er zijn genoeg barbecue restaurants in de omgeving. Met elke gelegenheid kan er bij barbecue restaurants gegeten worden. Voor een zakelijk of particulier etentje, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, maar ook tijdens feesten en partijen zijn barbecue restaurants de ideale locatie. Barbecue restaurants bieden een groot aanbod aan gerechten, waaronder vlees, vis en groenten, waardoor er voor ieder wat wils is. Heb jij ook zin om gezellig uit eten te gaan en te gaan genieten van allerlei soorten gerechten op de barbecue? Maak dan snel een keuze uit één van de barbecue restaurants en geniet van een heerlijke lunch of diner.
Lekkere barbecue gerechten