Maak kennis met BonChef.nl

BonChef.nl is hét betaalbare online reserveringssysteem voor restaurateurs en is ontwikkeld vanuit de ideeën en uitgangspunten van de restaurateur.
Het is een kwalitatief, betaalbaar en innovatief systeem, waarbij de restaurateur bepaalt wat hij wil gebruiken.
BonChef.nl is uw partner in online reserveren.

 

 

Één helder overzicht voor al uw reserveringen

Met de BonChef.nl app heeft u in uw persoonlijke dashboard één helder overzicht van al uw reserveringen. U vindt hier de reserveringen voor de desbetreffende dag, de meest recent ontvangen reserveringen, uw beoordelingen en via welke kanalen uw reserveringen gemaakt zijn. Op deze manier bent u altijd voorbereid op de reserveringen van de desbetreffende dag, en ziet u eenvoudig welke nieuwe reserveringen binnen zijn gekomen. Deze reserveringen kunt u direct naar uw gasten toe bevestigen. Ook kunt u hier reageren op de beoordelingen die door uw gasten zijn geplaatst, die overzichtelijk worden weergegeven in uw persoonlijke dashboard.
Een eenvoudig dashboard voor al uw reserveringen.

 

 

Altijd en overal reserveringen accepteren

24 uur / 7 dagen per week reserveringen ontvangen

Met BonChef.nl kunt u elk moment van de dag, 7 dagen per week, online reserveringen ontvangen. Gasten kunnen namelijk via uw eigen website en de website van BonChef.nl eenvoudig online reserveren. U wordt van elke online reservering direct op de hoogte gesteld per mail. Ook kunt u ervoor kiezen om per SMS bericht op de hoogte te worden gesteld. Na het ontvangen van een online reservering kunt u deze direct aan uw gasten bevestigen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de reserveringen automatisch te laten bevestigen. U heeft hierbij volledig de regie in handen.

 

 

Ontvang meer gasten met verschillende marketingkanalen

Uw gasten kunnen via verschillende marketingkanalen reserveren. Dit is mogelijk via uw eigen website, de website van BonChef.nl en onze marketingpartners. De extra vermeldingen op de website van BonChef.nl en onze marketingpartners zorgen voor extra publiciteit. Op deze manier wordt uw naamsbekendheid verhoogd en wordt uw vindbaarheid verbeterd, waardoor u meer gasten bereikt. In uw persoonlijke dashboard ziet u via welk marketingkanaal uw gasten regelmatig reserveren, zodat u een goed beeld heeft waar uw gasten vandaan komen.
Ontvang reserveringen via nieuwe kanalen en laat uw restaurant extra opvallen

 

 

Een voorstel voor een optimale tafelbezetting automatisch toegewezen door BonChef.nl

Altijd een optimale tafelbezetting

In de online reserveringsagenda van BonChef.nl heeft u een overzicht van al uw beschikbare en bezette tafels, die in verschillende locaties of zalen verdeeld kunnen worden. Deze online reserveringsagenda zorgt ervoor dat altijd de meest optimale tafelbezetting weergegeven wordt. Er wordt dus automatisch een tafelschikking gemaakt voor alle inkomende reserveringen. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken meer naar het aanpassen van de tafelbezetting. Wanneer gasten een bepaalde voorkeur aangeven is het altijd mogelijk een reservering handmatig te herplaatsen.

 

 

Meer binding met uw gasten

Met BonChef.nl bouwt u automatisch uw eigen gastenlijst op. Hier worden de gegevens en speciale wensen van uw gasten onthouden, zoals allergieën en tafelvoorkeuren, of bijvoorbeeld de verjaardag van de gast. Uw terugkerende gasten worden direct herkend. Hierdoor word een adressenbestand op gebouwd en kunt u uw gasten per e-mail benaderen over speciale acties of mededelingen.
Bouw aan een relatie met uw gasten door het bijhouden van een historie

 

 

Persoonlijke berichten naar uw gasten zodat u in contact blijft

Automatische gepersonaliseerde berichtgeving aan uw gasten

U kunt aangeven dat u bij het ontvangen van reserveringen een SMS bericht of e-mail wilt ontvangen, zodat u direct op de hoogte bent van de inkomende reserveringen. U kunt gepersonaliseerde berichten automatisch naar uw gasten laten verzenden mbt de ontvangst van de reservering, de bevestiging van de reservering, een herinnering van de reservering of wanneer u de reservering wilt annuleren. Deze berichten kunt u elk moment wijzigen in de BonChef.nl app, zodat u het persoonlijk contact met de gast behoudt. Ook kunt u zelf bepalen welke berichten u wel en niet wilt verzenden.