Welkom bij De Prins van Terbregge. U bent bij ons van harte welkom om te genieten van een heerlijke lunch, high tea, high wine of diner. Graag tot ziens!
Geniet bij Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn elke dag van een uitgebreid ontbijtbuffet, smakelijke lunch en heerlijk diner. Lunches en diners worden geserveerd in ons restaurant. De keuken voert een wisselende menukaart en staat bekend om de diversiteit in (seizoens-)gerechten.
Geheel eigentijds grandcafé dat heerlijke huiskamersfeer uitstraalt. Bij grandcafé Eemland bent u aan het juiste adres voor een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch of voortreffelijk diner.
J Restaurant is het culinaire hart van ons hotel. De menukaart is geïnspireerd door de Franse en de Mediterrane keuken en er wordt gebruik gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem. Het restaurant heeft een eigentijdse en sfeervolle inrichting. U kunt bij J Restaurant terecht voor een uitgebreid diner, maar ook voor een smakelijke lunch of een verfrissend drankje op ons terras.
In de voormalige dependance van het gemeentehuis van Leusden aan de Zwarteweg 5, is sinds oktober 2008 gevestig Restaurant "Hello Again". Het restaurant is gevestigd op de gezelligste rotonde van Leusden.
Welkom bij Restaurant Frits. FRITS is een klein&fijn Table d'Hote restaurant. Dat wil zeggen dat er geen menukaart is.
Elke week stellen Robbert en Roland een een 8 gangen diner samen van bijzondere gerechten. Hierbij gaat veel aandacht uit naar seizoen en herkomst, maar zeker ook de presentatie.
Heeft u een allergie of dieetwens. Geef het van te voren aan, dan houden wij er graag rekening mee.
Het menu bestaat uit 8 gangen voor 45.00. FRITS kan elke gang begeleiden met een passende wijn uit eigen wijnhandel.
Mensen verwachten bij de naam Le Bistro een bruincafe achtige eetgelegenheid, maar dat is Le Bistro absoluut niet. Mooie gerechten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar ook de service en sfeer waarin de gast optimaal kan genieten, horen bij Le Bistro. Het interieur is modern en vernieuwend en bestaat uit verschillende componenten die perfect op elkaar aansluiten.
Midden in de prachtige Hanzestad en vestingstad Elburg vindt u Restaurant Le Papillon. De wortels van Le Papillon voeren terug tot aan de 17e eeuw. Destijds dienstdoende als zeilmakerij, tegenwoordig als Bistro Restaurant. Waar u ook plaatsneemt, de authentieke eigenschappen van dit eeuwenoude pand zijn bewaard gebleven en overal zichtbaar.
Bij Le Troubadour kun je genieten van heerlijke á la carte gerechten. Ga je voor de carpaccio of toch liever de oosterse kipsalade. Bij Le Troubadour is er genoeg te kiezen vanaf de kaart.
In ons sfeervolle en moderne restaurant, met uitzicht over de Binnenschelde, kunt u genieten van een uitgebreide lunch of een smaakvol diner.
De gezellige bar en het restaurant van Fletcher Zuiderduin Beachhotel hebben een eigentijds karakter en een sfeervolle, moderne inrichting. Ons restaurant is uitermate geschikt voor zowel een familiediner of een romantisch etentje voor twee, als voor een zakenlunch/-diner. De chef-kok bereidt hier met liefde culinaire gerechten voor u.
Na een leuke dag cultuursnuiven en shoppen in Zutphen schuift u in de sfeervolle brasserie van het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen aan voor een culinair diner.
Bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam is het heerlijk vertoeven met prachtig uitzicht op de Loosdrechtse Plassen.
Gastvrij met een hoofdletter “G “, een Franse keuken waarin herkenbaar en verfijnd wordt gekookt, een warme en eigentijdse ambiance in combinatie met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Dit zijn de ingrediënten die 'De Rooise Boerderij' op de kaart hebben gezet.
Neem plaats in het moderne à la carte restaurant met uitzicht op het prachtige landgoed. Geniet van de culinaire gerechten die de chef-kok voor u bereidt.
Bij het samenstellen van de menukaart maken de chef-koks en keukenbrigade gebruik van dagverse producten.
In het sfeervolle à la carte restaurant kunt u genieten van de meest culinaire gerechten van eigen bodem. Voor heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten bent u hier aan het juiste adres.
Bras73 staat voor lekker en goed eten, maar dan vooral in een gezellige sfeer.Een stuk appeltaart op het zonnige terras, borrelen met vrienden of een Dutch Angus steak tijdens het diner. Je vindt bij ons een combinatie van hip en klassiek.Graag laten we je genieten in een ontspannen sfeer. Heb je vragen of zin in iets anders, laat het ons weten!
Dineren of lunchen op een prachtige en unieke locatie op Texel? De compagnie is een eigentijds restaurant op de haven van Oudeschild. Naast een prachtig uitzicht over de Waddenzee en de haven van Oudeschild, staan kwaliteit en gastvrijheid hier centraal. Kom genieten van een drankje, een lekkere lunch, een diner of een kopje koffie met overheerlijke taart en andere zoetigheden.
Ruben Coonen is de trotse eigenaar van Auberge de Veste, na ervaring te hebben opgedaan in vele andere restaurants en hotels in binnen- en buitenland. Samen met zijn team zal hij uw avond tot een memorabele maken met een servicegerichte instelling en een gedegen productkennis.
Zuyver is dé plek in Soest waar je samen met vrienden, familie en collega’s onbeperkt kunt genieten van heerlijke en bijzondere gerechten voor een vaste prijs! Wij serveren verschillende voor-, hoofd- en nagerechtplateaus met daarop diverse kleine gerechten die je samen met jouw gezelschap kunt delen.
Een stijlvol, intiem restaurant met uitstraling. Lekker eten in een relaxte ambiance. Een goede kaart met diverse specialiteiten zorgen voor een verrassend hoog niveau.
Na een grondige verbouwing in 2000, opende Familie Nieuwenhuizen grand-café restaurant ’t Stadshuys.
Doelstelling was, om een fraai, mooi, lekker en vooral gezellig etablissement neer te zetten met een huiskamer gevoel, waar iedere gast jong of oud zich thuis zal voelen.
Op de bekende splitsing van de groenelaan en de zeestraat staat al langer dan een eeuw het prominente horecapand, waar je nu terecht kunt voor een heerlijk diner of een klein hapje. Onze menukaart is opgebouwd uit koude, warme en zoete gerechten, dus geen standaard 3-gangen menu. De gerechten zijn allemaal ter grootte van een “voorgerecht” en u kiest gewoon waar u trek in heeft.
Gewoon Rotterdams. Culinair opvoeden. Leren eten, durven proeven. Kloppende smaken. Van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem.
Hier hebben we een open kaart. De keuze houden we namelijk simpel: VIS, VLEES en VEGA. Elke dag nieuwe creativiteit van de koks.