Saffraan in Utrecht

Saffraan

Oudegracht aan de Werf Utrecht

In het midden van de Domstad, aan de grachten, bevindt zich ons Oosterse restaurant. Onze menukaart neemt u mee op reis door het Midden Oosten. Onze gerechten komen uit zowel Noord-Afrika als uit Turkije, Syrië, Libanon, Irak en Iran. Alles is uiteraard huisgemaakt door onze koks.

Reserveren voor het terras is niet mogelijk.

Turks
Gemiddeld
Saffraan is beoordeelt met een 9
191 beoordelingen
Reserveer direct

Het Schiereiland in Arnhem

Het Schiereiland

Zwanenstraat Arnhem

Onze menukaart bestaat uit "klassiekers", die niet meer van het menu zijn weg te denken en natuurlijk wisselende seizoensgerechten, zoals mosselen, asperges, wild, noem het maar op. De keukenbrigade kookt met de Franse inslag. 

Frans
Gemiddeld
Het Schiereiland is beoordeelt met een 8.9
194 beoordelingen
Reserveer direct

Restaurant Delice

Kaatsbaan Maarssen

Delice, een avond lang genieten!

De Noord-Afrikaanse gerechten worden bereid met kruiden uit Tunesië, het vaderland van uw gastheer zelf. Deze worden begeleid door prachtige wijnen en staan garant voor een culinaire belevenis. Omgeven door ruimte en rust in een trendy atmosfeer geniet u van de altijd verse gerechten. Bijzonder uit eten, bijzonder lekker en bijzonder goed. Dat is restaurant Delice!

Frans
Gemiddeld
Restaurant Delice is beoordeelt met een 5.3
1 beoordelingen
Reserveer direct

Pannekoekboerderij De Hakhorst in Leusden

Pannekoekboerderij De Hakhorst

Waarden 25c Leusden

In deze gezellige boerderij midden in Leusden kunt u genieten van onze pannenkoekenspecialiteiten.U heeft de keuze uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken in alle mogelijke varianten. Daarnaast serveren wij iedere maand een andere pannenkoekspecialiteit. 

Pannenkoeken
Gemiddeld
Pannekoekboerderij De Hakhorst is beoordeelt met een 9
2 beoordelingen

Restaurant de Boschwachter in Heeze

Restaurant de Boschwachter

Heezerenbosch 6 Heeze

De karakteristieke, sfeervolle langgevel boerderij verbergt een bijzonder sfeervol café – restaurant. Een perfecte uitvalsbasis of aanlegplaats voor een heerlijke wandeling of fietstocht in het Leenderbos. Het terras zorgt bij mooi weer voor een heerlijke, zonnige en relaxte ambiance voor een verfrissend biertje of wijntje. Of warm even lekker op in de winter bij de gezellige open haard.

Frans
Gemiddeld
Restaurant de Boschwachter is beoordeelt met een 8.3
40 beoordelingen

Prinz Wolf

Prinsengracht 411 Amsterdam
Frans