Pedro’s Tapasbar is een familiebedrijf. Het is allemaal begonnen in 1954 als dorpscafé. Pierre, “de Claes”, had er toen al de slogan: “een dorpscafé met stadse artikelen”.
Dit café heeft vele gasten mogen herbergen voor een natje en een droogje. Naast de vele stamgasten kwamen er in de jaren vijftig ook peelwerkers. Die verbleven dan in de naast het pand gelegen barakken. Zij kwamen regelmatig een biertje of een borreltje drinken in het café.
In 1956 kwamen er Hongaren in de barakken die ook weer in het café kwamen om zich te laven. Vanaf de jaren 60 klopte de Spanjaarden op de deur van dit café.
In 1984 zijn wij gestart met een a la carte restaurant genaamd “bistro ‘t Havenoord”
Na vele jaren succesvol te zijn geweest met soepen, hoofdgerechten, verrassingmenu’s etc. was het in 1997 de tijd om eens helemaal wat anders te gaan doen. Na al één keer in Spanje op vakantie te zijn geweest was het meteen duidelijk.. Dit wordt hét nieuwe eten en uitgaan: “TAPAS”.
Sinds 2010 zijn wij ook eens gaan kijken naar diverse andere keukens over de wereld en dan met name voor de kleinere gerechten beter bekend onder de namen; tapas(Spaans), sushi(Japans), mezze(Grieks), amuses(Frans), fingerfood(internationaal) of dichterbij huis zoals bijvoorbeeld “bufkes”(Limburgs) en “peuzelkes”(Brabants).
U ziet wel dat het bijna geen toeval kan zijn dat nu in 2014 Pedro’s Tapasbar gespecialiseerd is in het samenstellen, ontwikkelen en maken van gerechtjes die allemaal een specifieke smaak hebben. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze smaken te komen proeven bij de architecten van de wereldse tapas: PEDRO’S TAPASBAR
Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Pedro's Tapas Bar in Someren.
Hieronder vindt je de locatie van Pedro's Tapas Bar in Someren