Pakketten BonChef.nl

Wanneer u gebruik wilt maken van BonChef.nl kunt u een keuze maken uit twee pakketten. Afhankelijk van uw gekozen pakket heeft u de beschikking over een aantal opties.

Voor BonChef.nl betaalt u uitsluitend een vast laag maandbedrag. Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Ook voor betaalt u uitsluitend een vast laag maandbedrag. Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.
Bovendien is deze versie bijzonder geschikt indien u (veel) gebruik wenst te maken van gepersonaliseerde SMS berichten


Geïnteresseerd in BonChef.nl? Bekijk hier welk pakket het beste bij u past en meld u aan!

 

 

 

Uitgebreide vermelding op BonChef.nl

Uw restaurant krijgt een uitgebreide vermelding op de website van BonChef.nl. Hier vindt u de contactgegevens van uw restaurant, openingstijden, een omschrijving en een impressie van uw restaurant. Deze gegevens kunt u zelf aanpassen via de app van BonChef.nl. Deze uitgebreide vermelding zorgt voor extra publiciteit voor uw restaurant en dient als extra verkoopkanaal: gasten kunnen namelijk ook via de website van BonChef.nl bij uw restaurant een reservering maken.  

Altijd uw openings- en reserveringstijden aanpassen

Met de app van BonChef.nl kunt u zelf elk moment uw openings- en reserveringstijden aanpassen. De wijzigingen die u maakt worden direct doorgevoerd. U kunt dus ieder moment besluiten een extra dag open of dicht te gaan.

 

 

 

 

 

Reserveringen ontvangen via BonChef.nl

Uw restaurant krijgt een uitgebreide vermelding op de website van BonChef.nl. Gasten kunnen ook via BonChef.nl reserveren bij uw restaurant, waardoor u een extra verkoopkanaal heeft. Op deze manier heeft u een groter bereik, waardoor u meer gasten zult ontvangen.  

Reserveringen ontvangen via uw eigen website

Als u gebruikmaakt van het online reserveringssysteem van BonChef.nl kunt u ook de reserveringsmodule op uw eigen website plaatsen. U kunt deze module op elke pagina van uw website plaatsen, waardoor u ook via uw deze pagina's reserveringen kunt ontvangen. Het is een overzichtelijke module waarmee uw gasten binnen een paar stappen een reservering kunnen plaatsen bij uw restaurant.

 

 

 

Automatisch op de hoogte worden gesteld wanneer er een beoordeling is geplaatst

Wanneer er een beoordeling wordt geplaatst over uw restaurant, wordt u hier automatisch van op de hoogte gesteld. U ontvangt dan een mail van BonChef.nl waarin u de beoordeling kunt lezen. Ook staat de beoordeling op de website van BonChef.nl en kunt u hem terugvinden in de app van BonChef.nl op uw dashboard.  

Altijd kunnen reageren op geplaatste beoordelingen

Bij BonChef.nl kunt u altijd reageren op de geplaatste beoordelingen, omdat BonChef.nl de restaurateur altijd in de mogelijkheid wil stellen om een eerlijke reactie te geven. Wanneer u per mail op de hoogte wordt gesteld van een geplaatste beoordeling, kunt u door de link te selecteren, direct reageren op de beoordeling. Ook kunt u via de app van BonChef.nl in uw dashboard reageren op beoordelingen.

 

 

 

 

 

Automatische opbouw van uw gastenlijst

Wanneer u reserveringen ontvangt via het systeem van BonChef.nl, wordt er automatisch een gastenlijst opgebouwd. In deze gastenlijst kunt u alle gemaakte reserveringen van de gasten vinden, maar ook de contactgegevens en specifieke wensen van de gasten. Op deze manier worden terugkerende gasten direct herkend. Deze gastenlijst is ook gekoppeld aan een emailsysteem, waardoor het eenvoudig is om speciale acties of mededelingen aan uw gasten te verzenden.  

Een online reserveringsagenda waarmee u overal uw reserveringen kunt bijwerken

Als u gebruikmaakt van BonChef.nl heeft u beschikking over de online reserveringsagenda. In deze agenda heeft u per dag een overzicht van al uw reserveringen, inclusief tafelbezetting. U kunt in deze agenda elk moment uw reserveringen bewerken, wijzigen en annuleren.

 

 

 

Automatisch voorstel voor de meest ideale tafelbezetting

De online reserveringsagenda van BonChef.nl geeft u automatisch een advies voor de optimale tafelbezetting. Wanneer er online reserveringen binnenkomen of u deze handmatig invoert, wordt er door het systeem de meest ideale tafelbezetting gemaakt. Wanneer gasten een bepaalde voorkeur voor een tafel hebben kunt u dit zelf altijd nog wijzigen.  

De werkelijke (realtime) tafelbezetting, u ziet dus direct welke gasten bij welke tafel horen

In de online reserveringsagenda ziet u al uw reserveringen van de desbetreffende dag staan. U ziet de naam van de gast en het aantal personen bij de juiste tijd in het overzicht. Ook ziet u direct bij welke tafel ze horen. Voor u en uw personeel is het eenvoudig en snel te overzien waar u uw gasten kunt plaatsen.

 

 

 

 

 

U kunt gepersonaliseerde berichten naar uw gasten versturen

U kunt ervoor kiezen automatisch een e-mail te verzenden naar uw gasten wanneer u een reservering bevestigt, voor een herinnering van de reservering, een annulering van de reservering en als u de reservering ontvangen heeft. Dit bericht wordt automatisch verzonden. U kunt deze berichten wel personaliseren, zodat u de gast persoonlijk benadert.  

U heeft nooit kosten voor reserveringen!

Wanneer u gebruikmaakt van BonChef.nl betaald u nooit voor de reserveringen die binnenkomen. U betaalt uitsluitend uw abonnement.